Fruitsapvlekken verwijderen

Zijn fruitsapvlekken bij jullie ook dagelijkse kost? Veel mensen denken dat ze zulke vlekken er nooit meer uit krijgen en gooien hun kleren dus gewoon weg. Maar gelukkig is er Vanish Oxi Action! Vanish is een echt wondermiddel, want het verwijdert fruitsapvlekken met het grootste gemak. Volg deze instructies en ga voor een superschoon resultaat.

HOE VERWIJDER JE FRUITSAPVLEKKEN MET VANISH?

Verwijder fruitsapvlekken bij voorkeur met het Vanish Oxi Action Poeder.

fruitsap

Vanish Oxi Action Poeder

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM FRUITSAPVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Het allerbelangrijkste? Bevochtig een doek met koud water en wrijf hiermee op de vlek. Laat het kledingstuk vervolgens drogen.

FRUITSAPVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Schiet zo snel mogelijk in actie.
  • Spoel de vlek uit met koud water en.
  • laat minstens 5 minuten rusten. Spoel daarna de achterkant van de stof uit met warm water. Giet ook heel warm water op de vlek.
  • En spoel overvloedig uit.
  • Belangrijk: Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan.
WAAROM LAAT FRUITSAP VLEKKEN NA?

In het sap van sommige fruitsoorten (bv. druiven of braambessen) zit tannine. Tannine heeft op zijn beurt een heel sterke kleurstof. Tanninevlekken op je kleren krijg je er doorgaans uit met wasproduct, op een zo warm mogelijk wasprogramma (de maximale temperatuur die op het etiket van het kledingstuk staat).

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen rodewijn-, gras-, bloed- en chocoladevlekken.