Honingvlekken verwijderen

Een beetje van die zeemzoete honing op je kleren gemorst? Geen paniek! Met het Vanish Oxi Action Poeder verdwijnen hardnekkige honingvlekken als sneeuw voor de zon.

HOE VERWIJDER JE HONINGVLEKKEN MET VANISH?

Met de Vanish vlekkenverwijderaars maken honingvlekken op je kleren of ander textiel geen schijn van kans.

honing

Vanish Oxi Action Poeder

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM HONINGVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Verwijder eerst de honingresten en spoel de kleding dan uit met koud water. Het allerbelangrijkste? Behandel de vlek zo snel mogelijk, want een opgedroogde honingvlek is geen lachertje.

HONINGVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Dep de honingvlek zo goed mogelijk met een vochtige doek of een vel keukenpapier.
  • Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed komaf te maken met die vlek.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen ketchup-, olie-, zweet- en make-upvlekken.