Koffievlekken verwijderen

Onderweg naar een sollicitatiegesprek koop je vlug een meeneemkoffie, maar dan moet je het plots op een lopen zetten om je trein te halen. Het resultaat? Een pracht van een koffievlek op je witte hemd. Maak je maar geen illusies, die eerste indruk is om zeep! Gelukkig maakt Vanish Oxi Action komaf met koffievlekken. Maak je dus maar klaar voor dat charmeoffensief ...

HOE VERWIJDER JE KOFFIEVLEKKEN?

Verwijder koffievlekken bij voorkeur met het Vanish Oxi Action Poeder.

koffie

Vanish Oxi Action Poeder

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM KOFFIEVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Het allerbelangrijkste? Behandel de vlek meteen en laat ze niet opdrogen. Een ingedrongen vlek krijg je er namelijk niet meer zo gemakkelijk uit. Opgelet: dep de vlek en begin niet te wrijven, want zo maak je de vlek alleen maar groter.

KOFFIEVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet erg, want je kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Dep de vlek met een vochtige doek of keukenpapier tot je ze bijna niet meer ziet.
  • Belangrijk: Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen ook vlekken van bloed, chocolade, cola en andere frisdranken.