Vlekken van lichaamsvocht verwijderen

Je komt net thuis van het werk, wilt je kinderen knuffelen en dan gebeurt het: een gigantische vlek op je witte hemd! Met de Vanish Oxi Action maken deze vlekken op je kleren gelukkig geen schijn van kans. Volg deze instructies voor een vlekkeloos resultaat! Ook urinevlekken kunnen snel en doeltreffend worden gereinigd met Vanish.

HOE VERWIJDER JE VLEKKEN VAN LICHAAMSVOCHT?

Verwijder vlekken van lichaamsvocht bij voorkeur met de Vanish Oxi Action Gel of de Vanish Oxi Action Spray.

lichaamsvocht

Vanish Oxi Action Spray

Verstuif het product op de vlek en laat hoogstens 5 minuten intrekken. Was het kledingstuk daarna uit.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Vanish Oxi Action Gel

Breng de gel op de vlek aan en laat 5 minuten intrekken. Was op hetzelfde programma als anders, maar voeg een dosis Vanish Oxi Action Gel toe. Een hardnekkige en ingedrongen vlek? Laat je kleren dan eerst weken. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga dan zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig uit.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM VLEKKEN VAN LICHAAMSVOCHT TE VERWIJDEREN

Het allerbelangrijkste? Gebruik koud water, want in lichaamsvocht zitten meestal eiwitten. Warmte kan de chemische structuur van de vlek veranderen, waardoor je ze niet meer zo gemakkelijk uit je kleren krijgt. Dompel het kledingstuk dus bij voorkeur onder in koud water en laat het er even in weken. 

VLEKKEN VAN LICHAAMSVOCHT VERWIJDEREN –
PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen. 

  • Was de vlek eerst met koud water uit.
  • Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed komaf te maken met die vlek.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen koffie-, rodewijn-, keukenolie- en make-upvlekken.

Belangrijk : Volg altijd de instructies op de verpakking van elk Vanish product. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor oppervlakken in hout, metaal enz.