Make-upvlekken verwijderen

Iedere vrouw maakt weleens een vlek als ze zich aan het opmaken is. Dankzij de Vanish Oxi Action Gel maken make-upvlekken op je kleren geen schijn van kans. Of het nu droge vlekken van make-uppoeder zijn of vette van fond de teint bijvoorbeeld. 

HOE VERWIJDER JE MAKE-UPVLEKKEN?

Verwijder make-upvlekken bij voorkeur met de Vanish Oxi Action Gel of de Vanish Oxi Action Spray. 

makeup

Vanish Oxi Action Gel

Verwijder de make-upresten zo goed mogelijk van de kledij. Breng de gel aan op de vlek en laat 5 minuten intrekken. Was op het normale wasprogramma, maar giet een dosis Vanish Oxi Action Gel in het waspoedervakje. Een hardnekkige en ingedrongen vlek? Laat je kleren dan eerst weken. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l water en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig uit.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Vanish Oxi Action Spray

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM MAKE-UPVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Make-upvlekken laten na een wasbeurt met een gewoon wasproduct vaak nog een vettig spoor na. Let erop dat je je kleren in dat geval niet laat drogen, want achteraf krijg je de vlek er des te moeilijker uit.

MAKE-UPVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Wrijf droge make-upvlekken (bv. oogschaduw of blush) zo veel mogelijk weg. Opgelet: maak de vlek niet groter!
  • Spoel de vlek dan uit met water en reinig zo veel mogelijk met een schone doek of een vel keukenpapier. Steek het kledingstuk daarna in de wasmachine en voeg 60 ml Vanish Oxi Action Gel toe. 
  • Belangrijk: Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen rodewijn-, koffie-, ketchup- en bloedvlekken.

WAAROM LAAT MAKE-UP VLEKKEN NA?

De verschillende felroze of bronskleurige pigmenten in make-up kunnen voor vervelende vlekken zorgen. Vooral vette make-up laat hardnekkige vlekken achter.