Hoe verwijder je mayonaisevlekken?

Mayonaise smaakt gewoon heerlijk bij élk gerecht. Maar een klodder mayonaise op je kleren is niet het einde van de wereld... Geen paniek, Vanish verwijdert deze vlekken van je kleren en zorgt voor een verbluffend wasresultaat!

Mayonaise is een product op basis van olie. Het allerbelangrijkste bij olie- en vetvlekken verwijderen? Behandel de vlek zo snel mogelijk. Want vlekken van producten op basis van olie kunnen heel hardnekkig zijn als ze eenmaal droog zijn. Herhaal dus eventueel tot de mayonaisevlek er volledig uit is. 

Met Vanish Oxi Action Poeder in de handwas voor extra hardnekkige mayonaisevlekken die je helemaal wilt verwijderen: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis na dit proces extra Vanish vlek verwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Hier zijn een paar algemene stappen die je kan nemen wanneer je probeert mayonaisevlekken te verwijderen met onze Vanish Gel. Vanish Oxi Action gel vergt een beetje geduld om de vlek er direct uit te krijgen. Zie de stappen hieronder voor een maximaal resultaat:

  • Gebruik een de dop om de vloeistof direct op de vlek aan te brengen
  • Wrijf de gel in de vlek met de onderkant van de dop;
  • Laat de gel op de vlek intrekken voor maximaal tien minuten;
  • Plaats een gel dop met een dosis van 60ml in de wasmachine, was dan het kledingstuk zoals gewoonlijk met uw eigen wasmiddel.

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want je kunnen je nog enkele praktische tips geven.

  • Verwijder de mayonaise vlek zo goed mogelijk met een stomp mes of lepel.
  • Houd de vlek onder koud water en laat een aantal minuten rusten.
  • Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed van de vlek af te zijn

mayonaise

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Oxi Action Crystal White Poeder

Vanish Oxi Action Crystal White Poeder

Vanish Oxi Action Crystal White zorgt was na was voor een stralend wit en vlekkeloos resultaat! Vanish werkt doeltreffend tegen 101 soorten hardnekkige vlekken!
Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Oxi Action Crystal White Gel

Vanish Oxi Action Crystal White Gel

Vanish Oxi Action Crystal White zorgt was na was voor een stralend wit en vlekkeloos resultaat! Vanish werkt doeltreffend tegen 101 soorten hardnekkige vlekken!
Vanish Gold Powergel

Vanish Gold Powergel

Vanish Vlekkenverwijderaar vóór het wassen: weekt vlekken meteen los, voor een schitterend resultaat na de wasbeurt.

Vanish Oxi Action Gel

Breng de gel aan op de vlek en laat 5 minuten intrekken. Was op je normale wasprogramma, maar voeg een dosis Vanish Oxi Action Gel toe. Kleren met hardnekkige en ingedrongen vlekken was je het best met de hand. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l warm water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?