Mosterdvlekken verwijderen

Kun je ook nooit weerstaan aan een hotdog met mosterd? En slaag je er ook altijd in om gigantisch te morsen? Met een beetje geluk komt die klodder mosterd gewoon op de vloer terecht ... En anders heb je maar beter Vanish Oxi Action bij de hand!

HOE VERWIJDER JE MOSTERDVLEKKEN?

Verwijder mosterdvlekken bij voorkeur met het Vanish Oxi Action Gel

mosterd

Vanish Oxi Action Gel

Breng de gel aan op de vlek en laat 5 minuten intrekken. Was op je normale wasprogramma, maar voeg een dosis Vanish Oxi Action Gel toe. Kleren met hardnekkige en ingedrongen vlekken was je het best met de hand. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l warm water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM MOSTERDVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Het allerbelangrijkste? Pak een mosterdvlek zo snel mogelijk aan, want anders krijg je ze er niet meer zo gemakkelijk uit. Een opgedroogde mosterdvlek kan heel hardnekkig zijn.

MOSTERDVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Schraap de mosterd voorzichtig af. Dep de vlek daarna een aantal minuten met een vochtige doek of keukenpapier. Opgelet: verwijder de vlek zo goed mogelijk en maak ze niet groter.
  • Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed komaf te maken met die vlek.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen vlekken van ketchup, honing en tomatensaus.