Olie- en vetvlekken verwijderen

Is die fles zuiderse olijfolie ook niet meer uit jouw keuken weg te denken? Net als de bijbehorende vlekken op je kleren? Veel mensen denken dat hun kleren met olievlekken voorgoed om zeep zijn, maar niets is minder waar! Vanish oxi action kan helpen olievlekken te verwijderen.

HOE VERWIJDER JE OLIE- EN VETVLEKKEN?

Verwijder olie- en vetvlekken bij voorkeur met de Vanish Oxi Action Gel.

olie-en-vet

Vanish Oxi Action Gel

Breng de gel aan op de vlek en laat 5 minuten intrekken. Was op je normale wasprogramma, maar voeg een dosis Vanish Oxi Action Gel toe. Kleren met hardnekkige en ingedrongen vlekken was je het best met de hand. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l warm water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM OLIE- EN VETVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Het allerbelangrijkste? Schiet meteen in actie! Ingedrongen olie- en vetvlekken krijg je namelijk niet meer zo gemakkelijk uit je kleren.

OLIE- EN VETVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Dep de olie- of vetvlek een aantal minuten met een vochtige doek of keukenpapier. Opgelet: maak de vlek niet groter.
  • Belangrijk: Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen ketchup-, gras- en make-upvlekken.