Vlekken van rode biet verwijderen

Niets zo lekker als een gezonde groenteschotel. Maar let op met rode biet! Vooral op witgoed zijn zulke vlekken een echte nachtmerrie! Gelukkig maakt Vanish er voortaan snel komaf mee.

HOE VERWIJDER JE VLEKKEN VAN RODE BIET?

Verwijder vlekken van rode biet bij voorkeur met het Vanish Oxi Action Poeder.

rode-biet

Vanish Oxi Action Poeder

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM VLEKKEN VAN RODE BIET TE VERWIJDEREN

Het allerbelangrijkste? Behandel de vlek zo snel mogelijk. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het is om ze volledig te verwijderen.

VLEKKEN VAN RODE BIET VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Besprenkel de vlek met koud water en dep zo goed mogelijk.
  • Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed komaf te maken met die vlek.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen chocolade-, roomijs-, olie- en make-upvlekken.