Roomijsvlekken verwijderen

Kun je ook zo genieten van een smeuïg bolletje roomijs? En slaag je er dan ook altijd in om een pracht van een vlek op je kleren te maken? Geen paniek, met de Vanish Oxi Action vlekkenverwijderaars verdwijnen deze vlekken als sneeuw voor de zon. Laat zo'n vlek dus een prachtige zomerdag zeker niet vergallen!

HOE VERWIJDER JE ROOMIJSVLEKKEN?

Verwijder roomijsvlekken bij voorkeur met het Vanish Oxi Action Poeder.

roomijs

Vanish Oxi Action Poeder

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM ROOMIJSVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Het allerbelangrijkste? Spoel de vlek eerst met koud water en dep ze voorzichtig. Stop het kledingstuk dan in de wasmachine. Opgelet: gebruik koud water! Warm water werkt in op het eiwit, waardoor je de vlek er niet meer zo gemakkelijk uit krijgt.

ROOMIJSVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Verwijder eerst de roomijsresten en dep de vlek daarna zo goed mogelijk met vochtig keukenpapier.
  • Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed komaf te maken met die vlek.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen vet-, koffie-, bloed- en ketchupvlekken.