Sojasausvlekken verwijderen

Blijf je thuis ook weleens met je mouw in de saus hangen? Of durf je bij de Chinees ook wel een loempia in het potje met sojasaus te laten vallen? Geen paniek! Met het Vanish Oxi Action Poeder maken sojasausvlekken op je kleren geen schijn van kans!

HOE VERWIJDER JE SOJASAUSVLEKKEN?

Verwijder sojasausvlekken bij voorkeur met het Vanish Oxi Action Poeder.

sojasaus

Vanish Oxi Action Poeder

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM SOJASAUSVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Dep de vlek zo goed en zo snel mogelijk, want opgedroogde sojasaus krijg je er niet meer zo gemakkelijk uit. Niet wrijven, want zo maak je de vlek alleen maar groter.

SOJASAUSVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish gaat namelijk ook de meest hardnekkige vlekken te lijf.

  • Dep de vlek zo goed mogelijk op met een vochtige doek of een vel keukenpapier.
  • Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed komaf te maken met die vlek.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen vlekken van koffie, thee, bloed, cola en andere frisdranken.