Vlekken van tomatensaus verwijderen

Iedereen maakt het weleens mee: een klodder tomatensaus op je kleren! Een stralend witte outfit gecombineerd met een heerlijk bord spaghetti bolognaise? Een ongelukje is snel gebeurd. Met het Vanish Oxi Action Poeder verdwijnen zulke vlekken gelukkig als sneeuw voor de zon. Een verbluffend resultaat vanaf de eerste wasbeurt!

HOE VERWIJDER JE VLEKKEN VAN TOMATENSAUS ?

Verwijder vlekken van tomatensaus bij voorkeur met het Vanish Oxi Action Poeder.

tomatensaus

Vanish Oxi Action Poeder

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer Tips

TIPS OM VLEKKEN VAN TOMATENSAUS TE VERWIJDEREN

Het allerbelangrijkste? Spoel de vlek onmiddellijk met koud water, zodat de tomatensaus niet dieper in de stof dringt. Een ingetrokken vlek krijg je er namelijk niet meer zo gemakkelijk uit.

VLEKKEN VAN TOMATENSAUS VERWIJDEREN – PRAKTISCHE
TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

Belangrijk: Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan.