Vlekken op een tapijt & Koffie

Koffievlekken zijn een van de slechtste zichtbare vlekken en kunnen snel een nachtmerrie maken van een nieuw tapijt. Vanish Carpet & Upholstery Spray is samengesteld om deze vlekken te behandelen en ze effectief te verwijderen. Volg de instructies voor het verwijderen van deze koppige vlekken.

 

Hoe de vlek te verwijderen?

 

Vanish Spray Tapijt: Voor een verse vlek, verwijder de overmaat door het deppen met een papier of een katoenen doek, spuit dan het product op de vlek en laat het maximaal vijf minuten inwerken. Dep vervolgens opnieuw met een schone, absorberende doek. Voor een droge vlek: spuit het product, laat het gedurende maximaal vijf minuten inwerken en wrijf dan weg met een schone, absorberende doek.

Als u geen Vanish vlekverwijderingsproduct bij de hand hebt, maak u dan geen zorgen, we hebben nog wat handige tips om vlekken te verwijderen. Vanish kan ook vlekken behandelen die zelfs zijn opgedroogd. Neem een ​​schone, vochtige papieren doek en dep de thee- of koffievlek tot u zoveel mogelijk verwijderd heeft. Gebruik Vanish Carpet & Upholstery spray zo snel mogelijk om de resterende vlek te verwijderen.

Vlekken op een tapijt & Koffie

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?