Vlekken op een tapijt & Rodewijn

Rode wijnvlekken op het tapijt lijken op de meeste feesten voor te komen wanneer iedereen in de stemming komt en iemand een glas omstoot. Op het eerste gezicht lijkt het tapijt voor altijd beschadigd, maar niet gevreesd, Vanish Carpet & Upholstery Spray zal u helpen om uw tapijt terug naar zijn oorspronkelijke glorie te brengen.

 

Hoe de vlek te verwijderen?

 

Voor een verse vlek: verwijder de overmaat door het deppen met een papier of een katoenen doek, spuit dan het product op de vlek en laat het maximaal vijf minuten inwerken. Dep vervolgens opnieuw met een schone, absorberende doek. .Voor een droge vlek: spuit het product, laat het gedurende maximaal vijf minuten inwerken en wrijf dan weg met een schone, absorberende doek. Onze top rode wijnvlekverwijderingstip is om de vlek niet droog te laten worden! Het moment dat het duidelijk wordt dat er een vlek is, pakt u het onmiddellijk aan, aangezien het later moeilijker te verwijderen zal zijn.

Strooi wat zout op de vlek om zo snel mogelijk de vlek op te nemen. Stofzuig en dep het af met een droge doek. Wees voorzichtig om de vlek niet over het tapijt te verspreiden. Dep het gebied waar u de rode wijn heeft geknoeid nog eens met een nieuwe papieren handdoek, vochtig gemaakt met wat water. Herhaal stap 2 indien nodig. Gebruik Vanish Carpet & Upholstery spray zo snel mogelijk om de resterende vlek te verwijderen.

Vlekken op een tapijt & Rodewijn

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?