Vlekken op een tapijt & Thee

Theevlekken zijn misschien wel het meest voorkomende morsen dat zich voordoet in huis en op de werkplek. Vanish Carpet & Upholstery Spray is een effectieve oplossing die direct deze donkere vlekken op uw tapijt behandelt. Volg de instructies voor het verwijderen van deze koppige vlekken.

 

Hoe de vlek te verwijderen?

 

Voor een verse vlek: verwijder de overmaat door het deppen met een papier of een katoenen doek, spuit dan het product op de vlek en laat het maximaal vijf minuten inwerken. Dep vervolgens opnieuw met een schone, absorberende doek. Voor een droge vlek: spuit het product, laat het gedurende maximaal vijf minuten inwerken en wrijf dan weg met een schone, absorberende doek. Onze top theevlekverwijderingstip is om de vlek niet te laten drogen. Theevlekken zijn moeilijker later te verwijderen als ze niet onmiddellijk worden behandeld. Wij raden u ook aan om een bevlekt item niet  te drogen totdat u de vlek naar uw eigen tevredenheid hebt kunnen verwijderen.

Neem een ​​schone, vochtige papieren doek en dep de thee- of koffievlek tot u zoveel mogelijk verwijderd heeft. Gebruik Vanish Carpet & Upholstery spray zo snel mogelijk om de resterende vlek te verwijderen. 

Vlekken op een tapijt & Thee

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?