Poets je huis: de Eetkamer

Tafellakens en servetten in propere staat houden kan soms ontmoedigend zijn, zeker wanneer men spreekt over vlekken verwijderen. Gelukkig hebben wij de tips om ze te reinigen. Zelfs de meest hardnekkige vlekken maken geen kans, zodat je kan relaxen.

Drankvlekken

Koffie- en theevlekken kunnen lastig zijn, maar wij hebben de oplossing om ze te verwijderen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen vooraleer de hete drank is opgedroogd, omdat de vlekken dan gemakkelijker uit te wassen zijn. Als de vlek nog nat is, plaats er dan een natte doek op tot ze nauwelijks nog zichtbaar is. Om de vlek volledig te verwijderen, wrijf je er een product op zoals Vanish Oxi Action en plaats het in de was met een extra dosis Vanish.

Fruitsap kan vlekken achterlaten op je kleding, vooral zwarte bessen en rode druiven, omdat die zoals andere soorten fruit tannines bevatten. Deze vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen, maar begin eerst met het spoelen van je kleding in koud water. Nadat je het 5 minuten hebt laten weken, spoel je je kleding nog eens, maar deze keer met kokend water. Als er nog een markering achterblijft, wrijf er dan een oplossing van Vanish Oxi Action in en voeg een extra dosis aan de was toe voor vlekkenvrije kleding.

Voedselvlekken

Chocolade is een andere vervelende vlek om te verwijderen, omdat het een olieachtige troep achterlaat door de cacaoboter. Als de vlek nog vers is, wrijf er dan een op gel gebaseerd vlekkenproduct op, zoals de nieuwe Vanish Gold Powergel. Dep zachtjes op de vlek met een vochtige doek of handdoek. Voeg een schep Vanish toe aan de was voor een perfect resultaat.

Wrijf, voor olieachtige voedselvlekken, Vanish Gold Powergel op de vlek. Spoel het fabricaat nog eens, alvorens het is de was te plaatsen met een extra dosis Vanish Oxi Action. Wanneer de cyclus is geëindigd, is je kleding weer vlekkenvrij.

Het poetsen van je eetkamer zal geen grote moeite meer, en je zal kunnen genieten van heerlijke maaltijden zonder vrees voor vlekken!