HOE VERWIJDER JE VLEKKEN VAN COLA EN ANDERE FRISDRANKEN?

Frisdrank valt overal ter wereld erg in de smaak. Wel een beetje vervelend als je het per ongeluk op je kleren morst! Gelukkig maakt Vanish korte metten met deze vlekken. Volg de instructies en je T-shirt ziet er weer als nieuw uit. 

Of het nu een paar gemorste druppels gaat of om een vol glas cola. Cola vlekken zijn niet zo lastig te verwijderen als je denkt, mits je ze niet te lang laat zitten.

Hoe verwijder je deze nare vlek? Zo snel mogelijk behandel je de hardnekkige colavlek door deze te deppen met een droge doek en breng je de Vanish Gold Oxi Action poeder aan. Mix ¼ schepje poeder met ¾ schepje warm water. Wrijf het mengsel in het oppervlak van de colavlek en laat het voor 5 minuten staan.

Met Vanish Oxi Action Poeder in de handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen. Een cola vlek op het tapijt verwijder je met Vanish Oxi Action tapijt vlekverwijderaar. Breng het direct aan op de vlek en laat het voor 5 minuten inwerken. Herhaal dit proces totdat de vlek verdwijnt.

Vanish neemt zelfs opgedroogde cola vlekken onder handen.

Strooi meteen een beetje zout op de vlek om de colavlek te absorberen. Dep de vlek met een droge doek of keukenpapier. Maar opgelet

Blijf zo veel mogelijk binnen de rand van de vlek. Wrijf niet op de rode wijn vlek, want zo maak je ze wellicht alleen maar groter.

Bevochtig een vel keukenpapier met wat water en dep hiermee de vlek. Herhaal eventueel stap 2.

Een handig trucje is gelijk een beetje citroen op de vlek aanbrengen. Dit zuigt de cola vlekken op. Hierna spoel je de vlek af met warm water. Om achtergebleven vlekken te verwijderen breng je Vanish PowerGel direct aan op de vlek. Laat dit 5 minuten intrekken voordat je het in de wasmachine wast met een extra schep Vanish. Crisis voorkomen!

cola

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Gold Powergel

Vanish Gold Powergel

Vanish Vlekkenverwijderaar vóór het wassen: weekt vlekken meteen los, voor een schitterend resultaat na de wasbeurt.
1

Carpet Gold Spray 500ml

Onze beste vlekverwijderende spray voor tapijten en matten.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?