Hoe verwijder je honing vlekken?

Honing is een gezonde vervanging voor suiker en een heerlijke toevoeging voor veel gerechten. Echter, door de stroperige natuur valt het maar al te vaak op onze kleding. Dus, wat moet je doen? Net als bij een lijmvlek is wassen met water een goed begin van het schoonmaakproces.

Andere op suiker gebaseerde zoetigheid kunnen behandeld worden als honing, voorbeelden hiervan zijn suikers die je vindt in lolly's of andere zoetigheid waar men op zuigt. Een mix met speeksel kan een plakkerige reactie veroorzaken wat (als het op kleren valt) erg moeilijk kan zijn om schoon te krijgen. Gelukkig kunnen, dankzij Vanish, deze plakkerige vlekken verwijderd worden.

Verwijder eerst de honingresten en spoel de kleding dan uit met koud water. Het allerbelangrijkste? Behandel de vlek zo snel mogelijk, want een opgedroogde honingvlek is geen lachertje.Hier zijn een paar algemene stappen die je kan nemen wanneer je probeert plakkerige vlekken te verwijderen. Onze vlekverwijderaar vergt een beetje geduld en Vanish Oxi Action gel om de vlek er direct uit te krijgen. Zie de stappen hieronder.

  • Gebruik een de dop om de vloeistof direct op de vlek aan te brengen. 
  • Wrijf de gel in de vlek met de onderkant van de dop.
  • Laat de gel op de vlek intrekken voor maximaal tien minuten.
  • Plaats een gel dop met een dosis van 60ml in de wasmachine, was dan het kledingstuk zoals gewoonlijk met uw eigen wasmiddel.

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde honingvlekken onder handen. Dep de honingvlek zo goed mogelijk met een vochtige doek of een vel keukenpapier. Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed een einde te maken aan die vlek.

honing

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Gold Oxi Action White Poeder

Vanish Gold Oxi Action White Poeder

Vanish Gold Oxi Action White Poeder is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Oxi Action Gel

Vanish Oxi Action Gel

Vanish Oxi Action met krachtige Oxi Lift staat garant voor een subliem resultaat vanaf de eerste wasbeurt. Ook de meest hardnekkige vlekken maken geen schijn van kans! Vanish werkt doeltreffend tegen 101 soorten hardnekkige vlekken!
Vanish Gold Powergel

Vanish Gold Powergel

Vanish Vlekkenverwijderaar vóór het wassen: weekt vlekken meteen los, voor een schitterend resultaat na de wasbeurt.
1

Carpet Gold Spray 500ml

Onze beste vlekverwijderende spray voor tapijten en matten.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?