HOE VERWIJDER JE KOFFIEVLEKKEN?

Onderweg naar een sollicitatiegesprek koop je vlug een koffie to go, maar dan moet je het plots op een lopen zetten om je trein te halen. Het resultaat? Een pracht van een koffievlek op je witte hemd. Vergeet het maar, die eerste indruk is om zeep! Vanish Oxi Action rekent af met koffievlekken. Vertrouw op Vanish en maak je klaar voor dat charmeoffensief ... 

Gebruik de volgende stappen om er zeker van te zijn dat je die oude of verse koffievlek kunt verwijderen. Laat de koffievlek niet uitdrogen, houd de koffievlek vochtig tot je thuis bent en gebruik Vanish Oxi Action poeder of Vanish Oxi Action Gel. Behandel de koffievlek eerst voor en was je kleding vervolgens als gebruik.

  • Neem ¼ schep van Vanish Oxi Action Poeder en voeg ¾ warm water toe (40°C maximum), meng het goed door elkaar en breng het aan op de koffievlek.
  • Wrijf het mengsel in op de koffievlek met de onderkant van je schepje, deze is speciaal ontworpen om Vanish in de vlek in te laten werken.
  • Laat het maximaal 10 minuten inwerken, je zou al verschil moeten merken.  
  • Doe je kleren in de wasmachine en voeg een schep Vanish Oxi Action poeder toe aan je wasmiddel.

Was je kleding als gebruikelijk, Vanish doet zijn werk en je kleren komen weer vlekkeloos uit de wasmachine.

Met Oxi Action Gel behandel je de koffievlek meteen en laat ze niet opdrogen. Een ingedrongen koffievlek krijg je er namelijk niet meer zo gemakkelijk uit. Dep met een doekje voorzichtig op de koffievlek en begin niet te wrijven, want zo maak je de koffievlek alleen maar groter.

Week je kleding gelijk in koud water wanneer je een oude koffievlek wilt verwijderen. Wanneer het kledingstuk goed doorweekt is breng je Vanish Oxi Action Gel aan op de koffievlek. Laat dit niet langer dan 5 minuten intrekken. Tot slot, was je je kledingstuk in koud water met wasmiddel om alle vage koffievlekken zeker kwijt te zijn. Wanneer je kleding opgedroogd is zal je kledingstuk vlekvrij zij!

Nu jouw kleding weer helemaal schoon is, kan jij weer aan de slag!

 

koffie

Vanish Gold Oxi Action White Poeder

Vanish Gold Oxi Action White Poeder

Vanish Gold Oxi Action White Poeder is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?