Hoe verwijder je mosterdvlekken?

Mosterd kan erg nare vlekken opleveren die moeilijk zijn te verwijderen. Snelheid is je grootste vriend bij het verwijderen van mosterdvlekken. Schraap zoveel mogelijk mosterd van je kleding af, maar pas op dat je geen vezels aantast.

Wrijf een combinatie van een kwart Vanish Oxi Action poeder en driekwart water in de vlek die je wilt verwijderen. Laat dit mengsel tien minuten inwerken en spoel het getroffen stuk dan van de binnenkant uit. Was daarna direct met een extra schep Vanish in je normale wasroutine.

Of smeer Vanish Oxi Action Gel direct op de vlek en op de achterkant van de vlek en wrijf het zachtjes in. Laat het maximaal vijf minuten inwerken voordat je je kleding normaal wast met een schepje Vanish Oxi Action Gold Poeder

Met Vanish Oxi Action Poeder in de handwas voor extra hardnekkige vlekken die je helemaal wilt verwijderen: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis na dit proces extra Vanish vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Als je een mosterdvlek wilt verwijderen op het tapijt, gebruik je Vanish Oxi Action Carpet. Breng het direct aan op de vlek en laat het voor 5 minuten inwerken. Herhaal dit proces totdat de vlek verdwijnt.

mosterd

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Oxi Action Crystal White Poeder

Vanish Oxi Action Crystal White Poeder

Vanish Oxi Action Crystal White zorgt was na was voor een stralend wit en vlekkeloos resultaat! Vanish werkt doeltreffend tegen 101 soorten hardnekkige vlekken!
Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
1

Carpet Gold Spray 500ml

Onze beste vlekverwijderende spray voor tapijten en matten.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?