HOE VERWIJDER JE RODE WIJN VLEKKEN?

Je bent gezellig aan het dineren met vrienden tot plots ... je pardoes je glas omstoot! Ook al eens zo'n gênant moment meegemaakt? En was het nog een glas rode wijn ook? Gelukkig kun je op Vanish Oxi Action vertrouwen, want dit product pakt deze vlekken probleemloos aan! Waarom krijg je eigenlijk zo’n nare vlekken van rode wijn De grote schuldige is anthocyaan, een natuurlijk kleurpigment dat in druiven zit. Deze pigmenten hechten zich gemakkelijk aan de textielvezels vast, waardoor rode wijn vlekken dus heel vervelend kunnen zijn. Gelukkig is er Vanish! En vergeet niet, behandel de vlek meteen en laat ze niet opdrogen. Vergeet niet dat rode wijn vlekken heel hardnekkig zijn als je ze niet meteen aanpakt ze moeilijk te verwijderen zijn. Laat je kleren het best niet drogen zolang de vlek er nog niet helemaal uit is.

Rode wijn vlekken zijn tijdens de feestdagen onvermijdelijk, van zowel glühwein als 'gewone' wijn. Of het nu een paar gemorste druppels zijn bij het inschenken gaat of om een enthousiaste gast die een glas wijn omstoot. Rode wijn vlekken zijn niet zo lastig als je denkt, mits je ze niet te lang laat zitten. Een handig trucje is gelijk zout op de vlek aanbrengen. Dit zuigt de rode wijn op. Hierna dep je de vlek, let op dat je niet drukt, maar juist wegtrekt van de vlek (zo onttrek je vocht uit de vlek). Om achtergebleven vlekken te verwijderen breng je Vanish PowerGel direct aan op de vlek. Laat dit 5 minuten intrekken voordat je het in de wasmachine wast met een extra schep Vanish. Crisis voorkomen!

Met Vanish Oxi Action Poeder in de handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Voor het wassen van je katoenen of linnen kleding voeg je een schepje Vanish Gold Oxi Action poeder toe aan 4 liter warm water en laat het een uur inweken.

Een rode wijn vlek op het tapijt verwijder je met Vanish Oxi Action Carpet. Breng het direct aan op de vlek en laat het voor 5 minuten inwerken. Herhaal dit proces totdat de vlek verdwijnt.

Een populaire truc is om de rode wijnvlek te bedekken met zout. Zodra je de vlek ziet neem je het overtollige vloeistof op zodat er een droge vlek overblijft die je kunt behandelen.

Zo snel mogelijk behandel je de hardnekkige wijnvlek door deze te deppen met een droge doek en breng je de Vanish Gold Oxi Action poeder aan. Mix ¼ schepje poeder met ¾ schepje warm water. Wrijf het mengsel in het oppervlak van de wijnvlek en laat het voor 5 minuten staan.

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde rode wijn vlekken onder handen.

Strooi meteen een beetje zout op de vlek om de rode wijn te absorberen. Dep de vlek met een droge doek of keukenpapier. Maar opgelet

Blijf zo veel mogelijk binnen de rand van de vlek. Wrijf niet op de rode wijn vlek, want zo maak je ze wellicht alleen maar groter.

Bevochtig een vel keukenpapier met wat water en dep hiermee de vlek. Herhaal eventueel stap 2.

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan.

rode-wijn

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel

Vanish Gold Oxi Action Gel is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
1

Carpet Gold Spray 500ml

Onze beste vlekverwijderende spray voor tapijten en matten.

Vanish Oxi Action Poeder

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?