HOE VERWIJDER JE THEEVLEKKEN?

Je hebt net een heerlijk kopje thee gezet, maar dan laat je het theezakje pardoes op je kleren vallen. Ben je bang dat je die vlek er nooit meer uit krijgt? Geen paniek! Met Vanish Oxi Action maken theevlekken namelijk geen schijn van kans. Behandel de vlek meteen en laat ze niet opdrogen. Vergeet niet dat theevlekken heel hardnekkig zijn als je ze niet meteen aanpakt. Niet wrijven, want zo maak je de vlek alleen maar groter. Dep voorzichtig.

Breng de gel aan op de vlek en laat 5 minuten intrekken. Was op je normale wasprogramma, maar voeg 60 ml Vanish Oxi Action Gel toe aan je wasproduct.

Kleren met hardnekkige en ingedrongen vlekken was je het best met de hand. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l warm water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

thee

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!
Vanish Oxi Action Gel

Vanish Oxi Action Gel

Vanish Oxi Action met krachtige Oxi Lift staat garant voor een subliem resultaat vanaf de eerste wasbeurt. Ook de meest hardnekkige vlekken maken geen schijn van kans! Vanish werkt doeltreffend tegen 101 soorten hardnekkige vlekken!
1

Carpet Gold Spray 500ml

Onze beste vlekverwijderende spray voor tapijten en matten.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?