We hebben deze gids samengesteld om duidelijk te maken waarom vlekken van babyvoeding zo moeilijk te verwijderen zijn! Met Vanish zijn deze vlekken in een handomdraai verdwenen!

Babyvoeding bestaat vaak uit zeer eenvoudige ingrediënten in een gepureerde vorm om het gemakkelijker verteerbaar te maken. Maar wat dit betekent voor uw wasgoed is dat al die prachtige groenten het perfecte systeem vormen voor de productie van felgekleurde pigmenten - die zich vasthechten aan de vezels van de kleren van uw baby of van uzelf. Meestal in dezelfde niet flaterende tinten.

SINAASAPPEL

Pompoen, zoete aardappel en natuurlijk wortelen bevatten allemaal veel bèta-caroteen; een proto-vitamine die door het lichaam kan worden omgezet in vitamine A. Deze stof geeft ze ook de heldere kleur die onze kleren zo doeltreffend kleurt.

GROEN

Erwten, spinazie en broccoli krijgen hun mooie groene kleur van de hoge gehalten chlorofyl die voedzame groenten kunnen omtoveren tot mooie groene vlekken.

VIOLET

Zowel zwarte bessen als rode bieten zijn uitstekende bronnen van vitaminen en mineralen, en worden ook commercieel gebruikt voor de productie van kleurstoffen en inkten. Zoals te verwachten is, zijn deze kleurstoffen zeer moeilijk uit kleding te verwijderen, omdat zij zich zeer goed aan natuurlijke vezels hechten.

VLEKKEN VERWIJDEREN

De kritieke factor bij deze vlekken, voor het grootste deel, is tijd. Hoe sneller u deze vlekken aanpakt, hoe gemakkelijker het is om ze kwijt te raken. Om te beginnen spoelt u de vlek met warm water en keert u het kledingstuk binnenstebuiten om eventuele achtergebleven stukjes te verwijderen en te voorkomen dat ze dieper in de stof doordringen. Gebruik vervolgens een dosis Vanish Oxi Action Wasbooster poeder, meng dit met heet water tot het een pasta vormt en werk het in de vlek. Vergeet niet hetzelfde te doen met de achterkant van de vlek, zodat Vanish ook op de andere kant kan inwerken gedurende maximaal vijf minuten. Doe het kledingstuk daarna bij de rest van de kleding in de wasmachine en voeg een extra dosis Vanish toe, zodat de vlekken geen kans krijgen.

De reden waarom Vanish verbluffende resultaten levert, is dat het gebruik maakt van natuurlijk voorkomende enzymen om de zetmeelmoleculen en eiwitten op te lossen die verantwoordelijk zijn voor de kleur, zodat de kleren van uw peuter er weer als nieuw uitzien, of hij nu besluit zijn lunch op te eten of op zijn hoofd om te draaien.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

ONLINE ARTIKELS