OP DEZE PAGINA:

  Maar wist u dat linnen reeds gedurende millennia gebruikt wordt? Het werd gebruikt om er tassen, kleding, en zelfs... Mummies van te maken. Lijnzaad (of vlas) geeft een extreem absorberende vezel, wat linnen zeer aangenaam maakt om te dragen bij warm weer... Maar waardoor het ook redelijk makkelijk vlekken krijgt. En zoals over het algemeen is lente- en zomerkleding zeer kleurrijk.... Dat maakt dat vlekken van ver zichtbaar zijn! Het goede nieuws is dat met onze Vanish-tips het verwijderen van vlekken uit uw favoriete kleding geen probleem meer mag vormen.

  Vlekken op linnen kleding

  Van vinaigrette tot ketchup, alle vlekken worden hardnekkig op linnen. Als u een vlek ziet ontstaan, haast u dan om ze zo goed mogelijk te drogen met een doek of een papieren serviet. De bedoeling is om zoveel mogelijk materie te absorberen zonder dat ze zich op voorhand kan verspreiden of indringen. Als het gaat om een “stevige” vlek, schraap dan de overloedige materie af met een voorwerp zoals bijvoorbeeld een lepel: dit zou moeten verhinderen dat de vlek zich uitbreidt. Voor bepaalde vlekken kunt u water gebruiken. Als het op uw hemd is, zorg er dan voor dat u er iets onder draagt! Let echter op als uw kledingstuk zijde bevat, wat vaak het geval is bij pakken, gebruik dan zeker geen water!

  Gebruik voor zijde en andere delicate stoffen enkel de Vanish Oxi Action Wasbooster GEL voor gekleurde stoffen en Vanish Oxi Action Whitening Booster voor witte was.

  Linnen wassen

  Alvorens de Vanish-producten op linnen te gebruiken, test het eerst op een klein stukje (de binnenkant van de zoom bijvoorbeeld) om zeker te zijn dat het de kleur niet aantast. Als u geen kleurverandering ziet, gebruik dan Vanish Oxi Action Gel! De Vanish Oxi Action Gel is zeer makkelijk in gebruik, het is zeer geconcentreerd voor een snelle en efficiënte werking. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de stof en wrijf in met een circulaire beweging. De kop van de dop is rond voor een goede absorptie van het product. Laat vervolgens gedurende 5 minuten intrekken, was het kledingstuk dan in de machine met het wasmiddel dat u gewoonlijk gebruikt EN een dosis Vanish Oxi Action. Van zodra het wassen gedaan is, legt u uw kledingstuk plat om te drogen.

  Uw linnen kleding dagelijks onderhouden

  Linnen is een stof die makkelijk te onderhouden is en lang meegaat. Maar als u vindt dat uw linnen hemd te gekreukt uit de was komt, kijk dan eens naar het etiket. Daarop staat alles wat u moet weten: vooral hoe uw kledingstuk goed te wassen en te strijken. Over het algemeen kunt u linnen strijken op een hoge temperatuur. Als het een broek of tuniek is met een donkere kleur (zwart of marineblauw), strijk dan enkel binnenstebuiten. Bewaar uw linnen kleding op een frisse en droge plaats, bij voorkeur in een kleerkast als u de plaats heeft. Linnen droogt snel!

  Aanbevolen product

  Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

  Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

  Online artikels