Een mantel of vest kan veel hardnekkige vlekken aantrekken. Of het nu modder, koffie of inkt is, het kan moeilijk zijn om te weten wat te doen! In dit artikel leest u hoe u deze vlekken kunt verwijderen zonder de stof te beschadigen, zodat uw vest of jas niet achter in uw kast belandt. Of de vlek nu nieuw is of al dagenlang droogt, wij hebben de oplossing om hem te verwijderen!

MODDER EN AARDE:

Voordat u een modder- of aardevlek gaat verwijderen, moet u deze eerst laten drogen. Als u het probeert aan te pakken terwijl het nog vers is, kan het uitsmeren. Zodra de modder of aarde is opgedroogd, schraapt u de grotere stukken eraf, zodat het oppervlak van de stof glad is. Meng een dosis Vanish Oxi Action Wasbooster poeder met water en breng dit rijkelijk aan op de vlek. Als de vlek verbetert, houdt u de vlek onder de kraan met heet water en wrijft u krachtig.

Als de vlek er nog zit, laat u het kledingstuk een uur weken in heet water en voegt u er zo nodig Vanish aan toe. Zo verwijdert u alle modder en aarde op uw vest. Als het kledingstuk lang genoeg geweekt heeft (en alleen als het in de machine gewassen kan worden), doe het dan in de was met een dosis Vanish om er zeker van te zijn dat alle sporen verwijderd zijn.

Voor delicate stoffen, zoals wol, raden wij aan onze Vanish Oxi Action Wasbooster Gel te gebruiken.

BALPENINKT:

Ze hebben soms de neiging te lekken als ze in uw zak zitten. Vlekken verwijderen lijkt onmogelijk als u niet weet waar u moet beginnen, maar in feite zijn inktvlekken heel gemakkelijk te verwijderen met Vanish.

Begin met Vanish PowerGel in de stof te wrijven. Zodra de vlek goed bedekt is en de PowerGel begint te werken, laat u het maximaal vijf minuten zitten. Zodra de vlek is verdwenen, kan het residu gewoon onder de kraan met heet water worden afgespoeld.

KOFFIEVLEKKEN:

Als u koffie op uw vest morst, dep de plek dan zo snel mogelijk met koud water. Wrijf vervolgens bij thuiskomst (als u uit bent geweest) Vanish Oxi Action Wasbooster in de vlek en laat het even intrekken. Als het vest in de wasmachine kan, was het dan met uw wasmiddel en een extra dosis Vanish om alle resterende vlekken te verwijderen.

En hier is het dan, een gids voor de meest voorkomende vlekken op jassen en vesten. Nu kunt u inkt-, koffie-, vuil- en moddervlekken met gemak verwijderen.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Powergel Gold voor het wassen

Vanish Powergel Gold voor het wassen

ONLINE ARTIKELS