OP DEZE PAGINA:

  WASSEN

  Hoewel de meeste mensen denken dat chemisch reinigen de beste manier is om witten te behandelen, is het eigenlijk beter om ze zelf te wassen. Een goed katoenen overhemd moet meestal op 40°C gewassen worden (kijk op het etiket van elk kledingstuk). Sommige blouses hebben vaak details (borduursels, kralen, ...) die het wassen kunnen beïnvloeden.

  Hier zijn onze wastips:

  Was wit nooit samen met kleuren! Dit is de beste manier om ze er dof en grauw uit te laten zien!
  Vermijd het gebruik van bleekmiddel, anders worden uw favoriete shirts of beha's geel.

  Tot slot is een dosis Vanish Oxi Action Whitening Booster toevoegen een geweldige manier om het wit helder te houden. De formule is niet alleen ontworpen om vlekken te verwijderen, zelfs bij lage temperaturen, maar ook om witte was te doen herleven, zelfs na 50 wasbeurten!

  Een laatste tip: om hemden of blouses te beschermen, moet u ze voor het wassen losknopen, want de druk in de trommel kan de naden losmaken. Probeer kleding ook op kleerhangers te drogen om kreukels te voorkomen.

  STRIJKEN

  Een goed stoomstrijkijzer helpt als u betere resultaten wilt met minimale tijd en inspanning! De stoom dringt door in de stof en maakt kreuken en plooien vochtig, waardoor ze gemakkelijker te verwijderen zijn. Een stoomstrijkijzer is ook ideaal voor delicate kleding, omdat u een minimale temperatuurinstelling kunt gebruiken met maximale stoom.

  OPBERGEN

  Probeer witte kleren bij elkaar in de kast te hangen om te voorkomen dat ze tegen gekleurde kleren schuren. Als u niet genoeg ruimte hebt, zoek dan spullen die in lades passen. Als kleding te strak wordt opgeborgen, kunnen kragen en mouwen beschadigd raken.

  BESCHERMEN

  Het is gezond verstand, maar u zou verbaasd zijn hoeveel kleren verpest worden door verwaarlozing. Als u bijvoorbeeld thuis in olie kookt, kan een schort een goede manier zijn om uw kleine witte topje te beschermen. Of, als u met de bus of trein reist tijdens het spitsuur, draag dan een luchtig jasje waar u het niet te warm van krijgt maar dat uw witte hemd beschermt tegen vuil en vlekken.

  VLEKKEN VERWIJDEREN

  Natuurlijk is het onmogelijk om alle vlekken te vermijden! Of het nu gaat om een ongelukje met ketchup of de onvermijdelijke gele zweetvlekken bij het dragen van wit in warm weer, Vanish is uw bondgenoot! Lees voor gebruik de gebruiksvoorwaarden op de achterkant van het product.

  AANBEVOLEN PRODUCTEN

  Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder

  Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder

  Vanish Oxi Action Whitening Booster Gel

  Vanish Oxi Action Whitening Booster Gel

  ONLINE ARTIKELS