VERF- EN INKTVLEKKEN OP WATERBASIS:

Inktvlekken op waterbasis zijn gemakkelijk te verwijderen, of ze nu veroorzaakt zijn door balpennen of vulpennen. Droog de stof eerst af om vocht te verwijderen en behandel deze vervolgens voor met Vanish Oxi Action Wasbooster Gel. De gel wordt rechtstreeks op de vlek aangebracht en vervolgens met het mondstuk gedurende vijf minuten in cirkelvormige bewegingen ingewreven. We hoeven onze kleren alleen nog maar in de wasmachine te wassen met ons gebruikelijke wasmiddel EN een dosis Vanish.

ZWEET-, MODDER-, VET- EN OLIEVLEKKEN:

Om vet- en olievlekken te verwijderen, mengt u 60 ml Vanish met 4 liter heet water. De kleding wordt maximaal een uur in Vanish Oxi Action Wasbooster Gel geweekt en vervolgens met 60 ml Vanish gel in de machine gestopt.

VOEDSEL-, GRAS- EN VUILVLEKKEN:

Vlekken uit de kantine en van de speelplaats zijn niet bestand tegen een mengsel van 1/4 Vanish Oxi Action Wasbooster poeder en 3/4 warm water. Breng het mengsel aan op de vlek, met de goede kant naar boven en naar beneden, en zie hoe het verdwijnt in 30 seconden*! Doe de kleren dan in de wasmachine en voeg een dosis Vanish poeder toe.

Met een beetje voorbereiding en onze krachtige Vanish bondgenoten tegen vlekken gaat de schoolkleding van onze kinderen langer mee dan ooit!

* Op bepaalde vlekken zoals rood fruit en frisdrank

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

ONLINE ARTIKELS