OP DEZE PAGINA:

Hoewel sporten iets is waar velen van ons van genieten en dat deel uitmaakt van een gezonde levensstijl, is het geen pretje om na de strijd op te ruimen! Maar geen zorgen meer over gras- en moddervlekken met Vanish.

MODDERVLEKKEN:

Het eerste wat u moet onthouden voordat u een moddervlek aanpakt, is dat deze eerst moet kunnen drogen. Grote stukken eraf schrapen terwijl het nog nat is, leidt er meestal alleen maar toe dat het zich verder verspreidt. De eerste stap is dus wachten tot de modder droog is en dan de grotere stukken verwijderen. Meng vervolgens Vanish Oxi Action Wash Booster met water en breng dit royaal aan op de vlek. Week het kledingstuk maximaal een uur in heet water. Vanish helpt om de resterende modder- en grondresten in de vezels los te maken.

Zodra het kledingstuk lang genoeg heeft geweekt, machinewas zoals gewoonlijk met wasmiddel EN een dosis Vanish om ervoor te zorgen dat alle resterende sporen van modder worden verwijderd.

GRASVLEKKEN:

In tegenstelling tot moddervlekken is de kans dat u van een grasvlek afkomt groter naarmate u hem eerder behandelt. Het is het beste om het eerst uit te spoelen met koud water - via de binnenkant van de stof - om te voorkomen dat het zich verder vastzet. Zodra het gebied droog genoeg is, kunt u de vlek behandelen.

Voor het beste resultaat wrijft u Vanish Oxi Action Wasbooster in de grasvlek en laat u het maximaal 1 uur intrekken, zoals aangegeven op de achterkant van het product. Gebruik Vanish Oxi Action Whitening Booster voor witte kleding. Tenslotte wast u het kledingstuk in de machine zoals gewoonlijk, met wasmiddel EN een dosis Vanish.

Met Vanish, geen gras- en moddervlekken meer! Leef uw passie voor sport ten volle uit!

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

ONLINE ARTIKELS