MELKKOFFIE

Een heerlijke mix van espresso en melk, de ideale drank om de dag mee te beginnen! Wat de vlek betreft, door het hoge melkgehalte is deze vrij gemakkelijk uit uw kleren te verwijderen als u ze zo snel mogelijk uitspoelt.

CAPPUCCINO

Cappuccino staat bekend om zijn schuim, dat weliswaar een groot deel van zijn vloeistof verbergt, maar toch een paar sporen kan nalaten, vooral als het met chocolade is bestrooid. Onthoud dat het bij alle koffievlekken belangrijk is niet te wrijven, omdat de vlek dan veel moeilijker weg te krijgen is.

MACCHIATO

Deze koffie bevat bijna alleen espresso, met slechts een drupje melk. Omdat het donkerder van kleur is, is het moeilijker om er vanaf te komen! Maar niet met de Vanish Oxi Action Wasbooster.

MOCACCINO

Deze chocolade lekkernij wordt gemaakt van espresso, melk en meestal cacaopoeder of siroop. Cacaopoeders bevatten oliën, waardoor een mocacino vlek resistenter is. Daarom is het belangrijk de vlek te weken of voor te behandelen voordat u hem in de machine wast. De meest effectieve manier om olie- of vetvlekken te verwijderen is met onze Vanish Oxi Action Wasbooster Gel.

ESPRESSO

Door het grote volume aan koffiedeeltjes kan een espressovlek een van de moeilijkst te verwijderen vlekken zijn. De vlek moet onmiddellijk worden gedept en het teveel moet zo spoedig mogelijk worden verwijderd. Voorbehandeling is essentieel.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

ONLINE ARTIKELS