Of u nu vlekken krijgt aan tafel of buiten, er is niets onaangenamer dan te ontdekken dat onze wollen of katoenen kleren bevlekt zijn. Gelukkig is niet alles verloren! Met de krachtige Vanish Oxi Action formule brengt u uw katoenen en wollen artikelen gemakkelijk weer tot leven. Onze producten verwijderen effectief vlekken, doen kleuren herleven en verwijderen onaangename geurtjes in één wasbeurt. Bovendien heeft de formule een hygiënebevorderende werking en reinigt uw kleding grondig bij elke wasbeurt.

Voor het beste resultaat, het betreffende kledingstuk voorbehandelen met Vanish Oxi Action Multi Gel. Als u dit gedaan hebt, kunt u het artikel in de machine doen met uw gebruikelijke wasmiddel en een extra dosis Vanish.

Tip: behandel de vlekken zo snel mogelijk!

Lees verder voor meer details over het verwijderen van hardnekkige vlekken uit katoen en wol.

Vlekken verwijderen uit wol

Vlekken maken op kleding is nooit prettig, maar als het om een wollen of zijden kledingstuk gaat is het nog erger! Gelukkig kunt u met Vanish Oxi Action Multi Gel uw favoriete wollen trui weer tot leven wekken.

Vlekken op wol

Focus op

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel
Verwijdert vlekken en geurtjes, zelfs bij 30°C en beschermt de kleuren.

Gebruikstips

  1. Giet 2 ml Vanish gel rechtstreeks op de vlek en wrijf zachtjes.
  2. Na de voorbehandeling, wassen zoals gewoonlijk.
  3. Belangrijk: Volg voor het gebruik van Vanish altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking en volg de onderhoudsinstructies op.

Vlekken op katoen

Katoen is een van de meest voorkomende stoffen in onze garderobes - en dat is niet voor niets: Het is zacht, duurzaam, natuurlijk en niet te vergeten gemakkelijk schoon te maken.

Voor de meeste vlekken op katoen kunt u onze algemene tips voor vlekverwijdering volgen: bevochtig de vlek met koud water, behandel hem vooraf met onze Vanish Powergel Gold Voorbehandeling vlekverwijderaar en laat hem maximaal 5 minuten inwerken. Daarna hoeft u alleen nog maar te wassen zoals u gewend bent, met uw gebruikelijke wasmiddel en een extra 60 ml Vanish Oxi Action Wasbooster Gel.

Vlekken op katoen

Gebruiksvoorzorgen

  • Raadpleeg de instructies op de achterkant van de verpakking voor advies over gebruik en voorzorgsmaatregelen.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Niet blootstellen aan direct zonlicht.
  • Bij twijfel over de kleurvastheid, eerst testen op een niet zichtbaar deel van de stof.
  • Voor de beste resultaten kan het nodig zijn sommige stappen in het gebruik van het product te herhalen.

Poeder of gel?

Zoek de formule die het best bij u past!

  • De GEL is ideaal voor delicate stoffen zoals zijde of wol, maar ook voor de voorbehandeling van een vlek vóór het wassen, dankzij de aangepaste dop!
  • Terwijl het POEDER gemakkelijk te gebruiken is voor alle alledaagse was.

Voeg 1 dosis toe aan elke wasbeurt om kleding langer te laten meegaan!

Poeder of gel?