U hebt eindelijk uw outfit van vandaag gekozen. Maar nu is er een groot probleem: uw favoriete topje is bevlekt met een paar vervelende witte deodorantvlekken. Geen zorgen, met de hulp van Vanish kunt u leren hoe u gemakkelijk deodorantvlekken kunt verwijderen (uw dag is gered, samen met uw outfit).

Als u genoeg tijd hebt, kunt u het kledingstuk in kwestie het beste voorbehandelen met Vanish Oxi Action Wasbooster Gel. Was het wasgoed daarna met uw gewone wasmiddel en een extra dosis Vanish om de diepe hygiënewerking optimaal te benutten. Vanish Oxi Action Wasbooster Gel verwijdert vlekken, behoudt de glans van uw kleuren en elimineert geurtjes in één wasbeurt.

Lees verder voor meer gedetailleerde instructies over hoe u de beste resultaten krijgt bij het verwijderen van deodorantvlekken uit uw kleding.

Deodorantvlekken uit katoenen kleding verwijderen

Witte vlekken op uw kleren worden vaak veroorzaakt door de ingrediënten in uw deodorant. Deze witte vlekken kunnen een echt probleem zijn voor uw gekleurde katoenen t-shirts, maar geen paniek! U kunt een aantal stappen ondernemen om uw favoriete kleding te herstellen en te conserveren met Vanish Oxi Action Wasbooster Gel:

Deodorantvlekken uit katoenen kleding verwijderen

Focus op

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel
Verwijdert vlekken, elimineert geurtjes en houdt kleuren helder.

Gebruikstips

 1. Giet 2 ml Vanish gel rechtstreeks op de vlek en wrijf zachtjes in.
 2. Laat het product maximaal 10 minuten op de vlek zitten.
 3. Na de voorbehandeling kunt u uw kledingstuk normaal wassen of grondig uitspoelen.
 4. Belangrijk: Voordat u Vanish gebruikt, dient u altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking te volgen en de onderhoudsinstructies op te volgen.

Deodorantvlekken uit zijden kleding verwijderen

Om deodorantvlekken uit delicate stoffen zoals zijde te verwijderen, volgt u dezelfde procedure als voor katoen. Zijde kan worden behandeld als een normale stof, aangezien onze Vanish Oxi Action Wasbooster Multi Gel kan worden gebruikt voor gewone stoffen, maar ook voor zijde en wol. De Oxi Action-formule is zacht voor textiel maar effectief tegen vlekken. Of uw zijden kleding nu felgekleurd of zwart-wit is, onze formule is veilig en kan deodorantvlekken verwijderen, zelfs in een koude wasbeurt (min 30°C).

Deodorantvlekken uit zijden kleding verwijderen

Gebruiksvoorzorgen

 • Raadpleeg de instructies op de achterkant van de verpakking voor advies over gebruik en voorzorgsmaatregelen.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Niet blootstellen aan direct zonlicht.
 • Bij twijfel over de kleurvastheid, eerst testen op een niet zichtbaar deel van de stof.
 • Voor de beste resultaten kan het nodig zijn sommige stappen in het gebruik van het product te herhalen.

Poeder of gel?

Zoek de formule die het best bij u past!

 • De GEL is ideaal voor delicate stoffen zoals zijde of wol, maar ook voor de voorbehandeling van een vlek vóór het wassen, dankzij de aangepaste dop!
 • Terwijl het POEDER gemakkelijk te gebruiken is voor alle alledaagse was.

Voeg 1 dosis toe aan elke wasbeurt om kleding langer te laten meegaan!

Poeder of gel?